Arminzeras L-kull

Ventes 8. desember 2023

Stella Rose og Pepsi fikk fire tisper og fem hannhunder 7. desember 2023. Valpene er leveringsklare

i starten av februar 2024.

2008-2021


HD: A 

ØYNE & GONIOSKOPI: FRI 

PATELLA: 0/0 


UTST.: NEDERLANDSK CHAMPION

NEDERLANDSK VETERAN CHAMPION


JAKT: RETRIEVERTEST FRC


OPPDRETTER: KENNEL FLAT GARDEN (NOR)

EIER: KENNEL FLAT CASTLE'S (NED)
Ned Ch Ned Vet Ch Flat Garden's Sigfred XVIII

Kalexas Never Let Me Down AgainHD: A 

ØYNE: IKKE MEDFØDT KATARAKT (MARKERT LINSESØM)

GONIOSKOPI: FRI 


UTST.: CERT & BIM - SVERIGE

2 x RES.CERT - NORGE

FLERE x CK & BTK-PLASSERINGER FRA NORGE, SVERIGE,

DANMARK & FINLAND


OPPDRETTER: KENNEL KALEXAS (NOR)

EIER: KENNEL ARMINZERA (NOR)
Tanker om kullet:

DETTE BLIR STELLAS FØRSTE VALPEKULL OG VALGET AV HANNHUND ER NØYE GJENNOMTENKT.


VI HAR FULGT PEPSI OG HANS KULLSØSKEN FRA DE VAR VALPER. NEVNES BØR CH FLAT GARDEN'S GYDA XVIII & CH FLAT GARDEN'S SVERRE XVIII. VI HAR LENGE ØNSKET Å FÅ PEPSIS LINJER INN I VÅRT OPPDRETT OG MENER HAN OG STELLA UTFYLLER HVERANDRE PÅ EN GOD MÅTE. PEPSI SELV BLE OVER 12 ÅR GAMMEL, OG BÅDE HANS MOR OG FLERE SØSKEN NÅDDE HØY ALDER. PEPSIS MAMMA CH FLAT GARDEN'S MATHILDE IX HAR VÆRT EN AV VÅRE FAVORITTISPER SÅ LENGE VI HAR HOLDT PÅ MED OPPDRETT. OGSÅ VÅR MOR VAR SÆRDELES BEGEISTRET FOR HUNDENE FRA KENNEL FLAT GARDEN. VÅR BEGEISTRING SKYLDES DET KLASSISKE EKSTERIØRET PÅ HUNDENE UTEN EKSTREME OVERDRIVELSER. PEPSIS PAPPA BLACK MICA'S THAT'S PRICELESS OPPNÅDDE GODE RESULATER I UTSTILLINGSRINGEN. HAN VAR KULLBROR TIL CH BLACK MICA'S THAT'S ENOUGH SOM REGJERTE I UTSTILLINGSRINGEN FRA 2005 OG UTOVER. BAKOVER PÅ PEPSIS STAMTAVLE FINNER MAN MANGE VELKJENTE OG GODE AVLSHUNDER SOM CH CACI'S HELL OF A LOT, CH BRANCHALWOOD AYLANCOLL, CH BLACK MICA'S THAT'S FOR SURE FOR Å NEVNE NOEN. 


STELLA ER EN PARRINGSVALP ETTER VÅR ARMINZERAS KING DAVE OF BASILDON OG KALEXAS GLAMIS CASTLE. HUN ER I VÅRE ØYNE EN SVÆRT VAKKER TISPE MED MANGE FINE RASEDETALJER PÅ PLASS. MODERAT VINKLET FORAN OG BAK, VAKKERT HODE OG UTTRYKK, MYE PELS OG SUNNE BEVEGELSER. HUN HAR OPPNÅDD CERT & BIM I SVERIGE OG RES.CERT I NORGE MED FLERE BESTE TISPE-PLASSERINGER. CK FRA NORGE, SVERIGE, DANMARK OG FINLAND BÅDE SOM JUNIOR, UNGHUND OG ÅPEN TISPE. VI TRENER JAKT JEVNLIG OG HAR ET MÅL OM Å STARTE PÅ PRØVE NÅR VI ER KLARE FOR DET. STELLA ER EN SVÆRT LÆREVILLIG HUND OG EN VELDIG UKOMPLISERT HUND Å HA. ROLIG OG AVBALANSERT INNE OG FULL FART UTE. STELLA BOR TIL DAGLIG MED SIN PAPPA ARMINZERAS KING DAVE OF BASILDON OG FARMOR C.I.B.-V. KBHVV-22 DKVECH COVELLYN'S BLACK JEWEL. STELLAS PAPPA HAR TRE KULL ETTER SEG HVOR FLERE HAR GODE RESULTATER Å VISE TIL, FLERE CERT, RES.CERT OG ETT CHAMPIONAT. HAN ER STILT MYE SOM JUNIOR OG UNGHUND MED FLERE CK. STELLAS MAMMA KALEXAS GLAMIS CASTLE HAR CERT OG RES.CERT SOM BESTE RESULTAT. 


MED DENNE KOMBINASJONEN HÅPER VI Å FÅ FRAM FRISKE, TRIVELIGE OG FINE VALPER SOM FORHÅPENTLIGVIS VIL ARVE STELLA OG PEPSIS EKSTERIØR OG TEMPERAMENT. DET ER TO TYPELIKE INDIVIDER VI PLANLEGGER VALPER PÅ, NOE SOM FOR OSS ER SVÆRT VIKTIG NÅR VI VELGER AVLSHUNDER. STAMTAVLEN TIL KULLET VIL INNEHOLDE LINJER FRA NORGE, SVERIGE, DANMARK, SCOTLAND OG ENGLAND. DETTE ER LINJER VI FØLER VI HAR EN DEL KJENNSKAP TIL OG ER GLADE FOR Å FØRE VIDERE. 


KONTAKT MARI STINE

FOR MER INFORMASJON OM KULLET